Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


:-)HSM fanok ide!

Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát, a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig. Különös pillanat ez, ugyanis Gabriellát általában egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy megírja mások helyett a matek-leckét. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen sulit váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. A suli nagymenőjének és szürke egerének különös barátságát azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Sharpay, a jégtánckirálynő és önjelölt színházi istennő például minden követ megmozgat, hogy megnehezítse Gabriella életét...

 


HIGH SCHOOL MUSICAL 2 

 Visszatérnek a Vadmacskák! Ifjú hőseink -  élükön Troy Boltonnal és Gabrielle Montezzel - nyári munkát vállalnak Sharpay édesapjának flancos coutry klubjában. A vidámságnak azonban hamar vége, amikor feltűnik a színen a hisztis Sharpay, aki apja kapcsolatainak a segitségével ösztöndíj lehetőséget kinál Troynak. Ennek azonban ára van: hátat kell fordítania a barátainak, és duettet énekelnie Sharpayjal a klubban minden évbe megrendezésre kerülő tehetségkutató versenyen. Amikor Gabriella és a Vadmacskák, Troy kihagyva, saját fellépést terveznek, Troynak döntenie kell: a barátaival tart-e, vagy -  az ösztöndíj érdekében - Sharpayjal.

A High School Musical 3-ról néhány Infó!!

Az ABC News cikke következik. A videón Chris Connelly beszélt a szereposztással akik javában a diplomaosztásra is, és az érteségibáljukra készülnek.

"A dalai, a hangulata, a szenzációja a Disney High School Musical-jének (az 1. és a 2. is) a teljes siker jelensége volt a show bizniszben és megváltoztatta fiatal sztárjai életét - mint ahogy Zac Efron-ét is.

"Egy nap felkelsz, és hirtelen csak klassz lesz. Nem érzek másnak semmit, mint azelőtt. Nem tudom mi változott." - nyilatkozta a színész.

Ami nem változott, az a szereplők tehetsége és bajtársiassága, amiket most is Kenny Ortega rendező gyüjtött egybe.

Chris Connelly utolérte őket a forgatáson, és elsősorban a nagy eseményről, az érettségibálrók faggata a fiatalokat.

"Nekünk, nos, a báli jelenetünk van. Ez ténylegesen egy játék, amit a bálról mutatunk... Azt kell mondanom, hogy soha nem öltöztünk, ilyen szépen - majdnem nem érzik jól magukat a karakterek. De csak egyszer sikerül ezt tenned." - mondta Efron.

"Szóval, ez az én báli ruhám, és ez tollas, rózsaszín, strasszos, mókás. Igazán cool!" - mutatta be ruháját Ashley Tisdale Connelly-nek. A 22 éves színésznőből-popsztár az ellenséges Sharpey Evans szerepét játsza el.

"A kedvenc részem ebben a szerelésben, hogy amikor megfordulok, a 'Danforth 8' látszik a hátulján!" - árulta el a 19 éves Corbin Bleu, aki Chad Danforth, Troy legjobb barátja, és a Vadmacskák tagja, bőrébe bújik.

A High School Musical 3 a sorozat első része, ami már a mozivásznon fog nyitni, és a végzős diákok néhány nagy pillanatát mutatja be.

"A kölykeink felnőnek. Tudod, mi most a legidősebbek vagyunk és a jövőbe indulunk, együtt." - mondta Ortega.

"Látod a karaktereket felnőni, jobban mint bármikor is ezelőtt. Tudod, neked ott van a főiskola, kapcsolataid vannak és meg kell próbálni kiválasztani, melyik út az erősebb." - árulta el el Vanessa Hudgens, aki a filmben Gabriella Montez-t alakítja.

"Troy-nak általában mindegyik részben elég nagy döntéseket kell hoznia. És ebben a filmben látod Troyt, amint ezekkel a döntésekkel küzd...vajon, tudod, a kosárlabdát üldözi vagy a színházat. És ez elég nagy neki. Elég cool." - fűzte tovább Efron."

***

Az ABC 4 Exclusive hozzátett még egy idézetet, amiből kiderrül a 3. film abban is első lesz, hogy a 2 jó barát, Troy és Chad együtt dalol majd.
"Ez az első alkalom, amikor Troy, Zac Efron és én ténylegesen kapunk egy lehetőséget, hogy egy számot együtt csináljunk. Nem fogom elárulni azt. A meglepetés mindig a legjobb! - tette hozzá nagy bölcsen Corbin Bleu, aki a duóból, Chad-et alakítja.

***

Zac a beszélgetésben továbbá természetesen megemlíti, hogyan is telt és milyen is volt a többiekhez való felzárkózás.
"Az, hogy pár héttel később érkeztem a próbákra, rossz ötlet volt.(2x):D "Nagyon kemény volt, amíg utolértem mindenkit. Corbin a leghihetetlenebb természetes táncos, akit valaha láttam. Gondolom, Vanessának nagyon ki kellett tartania. Ő igazán koordinált. Ez kemény!"

De a többieknek is volt, ami nehéz volt.

Még mindig fáj mindenem. Mi mindnniyan eléggé bicegünk." - festette le a valóságot Vanessa Hudgens.

"Azt hiszem egy teljes méretet nőtt a lábam. Annyira megduzzadtak. Ez rossz, de mégéri!" - ismeri el Monique Coleman, alias Taylor McKenzie.

"Voltaképpen a cipők kényelmesek." - cáfolt rá Ashley Tisdale. "Bálicippelőket viseltünk, mindannyian magassarkút, és mindenki mondogatta, hogy "Aúú, fájnak a lábaim", és én erre csak annyit mondtam: "Az enyémek nagyszerűek!"".

 Hál'Istennek LinkLuvor nem dolgozott mégsem annyira hiába, és volt olyan szemfüles, hogy további idézeteket talált, amiket ügyesen le is fordított nekünk. Úgyhogy befejezésül most ez jön:

"Az előző részekhez hasonlóan ezt a részt sem Hollywoodban forgatták, hanem egy valódi középsuliban: a Salt Lake City beli East High School-ban.
Még a forgatás utolsó napján is, június végén, a keserédes búcsú idején, vitathatatlan lesz az öröm, hogy elkészült még egy rész és a megállásra semmi jel nem mutat.
"Nagyon belelkesültünk. A forgatás elején lehet is látni, mindenki sikítozott ?Whooo! Hooo! Yeah!? Mint a sikítás! Egyszerűen fel vagyunk dobva!" - mondta Hudgens.
"De az, hogy visszajöttem Utah-ba és találkoztam a barátaimmal olyan, mint egy valóra vált álom. Az első nap felhívtam a szüleimet és azt mondtam ?Úgy érzem magam, mint aki nyaral? ? tényleg barátok vagyunk és ez nagyon jó!" - nyilatkozta Efron."

Animációs ikonok!

HSM3 Aim IconKelsi HSM3 Aim IconTaylor HSM3 Aim IconChad HSM3 Aim IconRyan HSM3 Aim IconSharpay HSM3 Aim IconGabriella HSM3 Aim IconTroy HSM3 Aim IconLogo