Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asley-Sharpay csillogó kalandja

 

Ashley Tisdale új filmje: a High School Musicalből ismert Sharpay Evans története folytatódik

Az utánozhatatlan Ashley Tisdale a "High School Musical"-ben játszott népszerű szerepében tér vissza: Sharpay Evans, a megállíthatatlan, akaratos szőke díva a főszereplője „Sharpay csillogó kalandja” című tévéfilmnek. Tisdale nemcsak a film főszereplője, hanem az executive producere is.

fotó: Northfoto


A High School Musical és Ashley Tisdale sikere után a Disney úgy döntött egy külön történetben meséli el Sharpay Evans életének a folytatását, hiszen ezt a karaktert olyan sikerrel játszotta Tisdale, hogy a rajongók kedvenceként megnyerte az MTV Movie Award díját. Az Emmy-díjas "High School Musical"-t pedig több mint 290 millió néző látta szerte a világon, a második részre pedig már 300 millióan voltak kíváncsiak.

Az új filmben, Sharpay csillogó kalandjában, Sharpay Evans, a kutyájával New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa az álmát és híres színésznő legyen. De a nagyvárosi élet szinte sokkhatással van rá, valamint a producerek inkább a kiskutyájára, Boi-ra kíváncsiak. Kiábrándultságát félretéve Sharpay nekilát, hogy Boi karrierjét egyengesse és ő legyen a leghíresebb kutya a show businessben. Persze közben abban reménykedik, hogy a hírnévből neki is kijut, mégiscsak ő Boi kísérete és ő tartja a pórázt.

„Sharpay Evans egy igazi díva és vezér egyéniség.  Nagyon érdekes és egyben vidám feladat is eljátszani ezt a karaktert. Vicces volt, hogy az új filmben Sharpay már felnőtt. Azt szeretem benne, hogy nagyon céltudatos, és tudja mit akar az élettől. Én is ugyanez a típus vagyok, minden lehetőséget megragadok”


- mondta Ashley Tisdale.

„A 'Sharpay'-ben Ashley Tisdale az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb komikus karakterét jeleníti meg. Ez a rész bemutatja Sharpay életének remekül sikerült következő fejezetét: hogyan fedezi fel önmagában, a szíve legmélyén rejtőző emberséget. Ez óriási kihívás számára”

– mondta Gary Marsh, a Disney Channels Worldwide elnöke, szórakoztatási és kreatív igazgatója.

Ashley Tisdale karrierje a 90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik Mennyország vagy a Bűbájos Boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni: „a szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pompom lány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem fogok pompom lány lenni a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább!

A Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna fogja adni szeptember 10-én, szombaton, 10:30-as kezdéssel.  

Filmzenék hamarosan a kepbarhova.eoldal.hu-n.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

győr

(Abodi Márta, 2012.03.06 13:56)

imádom sharpay evans mert okos szép és mert nagyon jó ruhái vannak

pusztahnencse kossuth 12.

(jéger martina, 2012.01.23 18:54)

nagyon tetszik,mert sarpay szép.